Den Los Angeles-baserade producenten Nightlane släpper med Cross the line sin fjärde singel och följer upp The Other Side från i fjol.

Dolby Atmos

Cross the line har producenten bjudit in Madison Montgomery för att ge sin sångröst till den pulserande elektropop-produktionen. Med mjuka synthar och tunga trummor som sedan kryddats med elgitarrer skapar Nightlane en läcker retrodoftande låt som jag tror många fans av bloggen kommer uppskatta.

Cross the line i sig handlar om att dejta någon som man vet inte är bra för en, men man bländas av kärleken och bara kör på. Om singeln berättar producenten:

”Jag ville skapa en låt som folk kunde relatera till eftersom jag känner att vi alla har varit i en destruktiv relation.”

Just nu jobbar Nightlane på sin kommande EP som släpps nästa år. Så håll utkik för mer från denna artist.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.