Förlora dig i en atmosfärisk produktion och drömlik ljudbild när Tiffany Thompson släpper Simulation Love. Under vintern kommer sångerskan släppa en samling låtar där den aktuella inspireras av sci-fi.

Dolby Atmos

”Jag hade precis tittat klart på den första säsongen av Altered Carbon och ville skriva ett motgift mot smärtan jag kände i berättelsen. Jag ville skapa en låt om verklig mänsklig kärlek i denna digitala tidsålder.”

Tiffany Thompson

Med ömsint stämma och stark inlevelse skrevs singeln initialt på elgitarr. Men efter att sångerskan hört låten spelas på klaviatur övertygades hon att ett instrumentalt piano-outro ackompanjerade låtens känsla perfekt. Insvept i ett elektronisk budskap sätter Tiffany en mänsklig touch på dagens datoriserade samhälle och kärlekshistorier som ofta börjar över internet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.