Linnéa Bäcklund har du tidigare hört här i bloggen när hon släppte singeln Hold me now (not forever) 2017 under namnet Iris Julie. Nu har det gått några varv runt solen och Linnéa är aktuell med singeln Both of us under artistnamnet BAELI.

Popmuzik Lover Patreon

Den nya singeln är en romantiserad tillbakablick av ”the one that got away”. Allt producerat till en varm Burt Bacharach-doftande poplåt, som är likt en varm bris av den klassiska poppen från 60-talet. Det är snyggt och välproducerat och sångerskans röst passar perfekt här när den är just nostalgisk mjuk och soulig.

Both of us är skriven av BAELI tillsammans med Jonathan Bluth och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011