Nadia Sahlin är tillbaka i bloggen med singeln Along the river. En klassisk poplåt med känsla av vispop som kryddats av körer och mjuka elgitarrer, producerad av Göran Norman.
Along the river är en låt som handlar om kärlek, tillit och att våga älska. Här hör vi sångerskan sjunga till sin älskare när hon frågar om hon är älskad tillbaka. Väldigt fint och starkt.

Popmuzik Podcast

”Jag brinner för musiken och hämtar inspiration från olika delar av världen – Iran där jag har mina rötter, England, där jag har bott och jobbat och olika delar av Sverige där jag har bott från norr till söder. I det här fallet får den norrländska storslagna naturen stå som fond till vår mänskliga sårbarhet.” 

Till låten har man spelat in en musikvideo vid Storforsen, Älvsbyn. Där kan vi se sångerskan framföra låten tillsammans med dansaren Vilda Liljedahl som koreograferats av Simåne Ekersund Norman. Du ser resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.