Nadia Sahlin är tillbaka i bloggen med singeln Along the river. En klassisk poplåt med känsla av vispop som kryddats av körer och mjuka elgitarrer, producerad av Göran Norman.
Along the river är en låt som handlar om kärlek, tillit och att våga älska. Här hör vi sångerskan sjunga till sin älskare när hon frågar om hon är älskad tillbaka. Väldigt fint och starkt.

KMR Studios

”Jag brinner för musiken och hämtar inspiration från olika delar av världen – Iran där jag har mina rötter, England, där jag har bott och jobbat och olika delar av Sverige där jag har bott från norr till söder. I det här fallet får den norrländska storslagna naturen stå som fond till vår mänskliga sårbarhet.” 

Till låten har man spelat in en musikvideo vid Storforsen, Älvsbyn. Där kan vi se sångerskan framföra låten tillsammans med dansaren Vilda Liljedahl som koreograferats av Simåne Ekersund Norman. Du ser resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.