Sveriges indie-pop prinsessa Laleh är tillbaka på engelska och nog känner vi igen tonerna i den nya singeln Change. Om det är någon man vill se fylla Ullevi är det väl Laleh och 2022 tänkte i alla fall jag gå för att se det fenomen som hon faktiskt är. I nya låten sjunger artisten om hur hon förändrats under de senaste åren. Samt om vikten att faktiskt utvecklas och förändras till det bättre på ett personligt plan hela tiden. Med lika starkt budskap som vanligt får vi en elektronisk pop-explosion i Change. Det är allt man kan önska sig från sångerskan, vackra körer, atmosfär och närvaro med fingertoppskänsla för hur hennes unika sound ska låta. Laleh är lika konstant i sin egenhet som vanligt, något som verkligen gjort henne till det stora namn hon är idag. 

Favoriter Apple Music

Skriven och producerad av artisten själv visar hon återigen vilken talang denna visionär är. Det är bara att förlora sig i rytmerna och flyta med i Change

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011