Tomas Kaya är inte direkt en främling i bloggen. Bland annat har du kunnat uppleva hans EP Tröst i flaskan och singeln Dansar på taken här i bloggen. Nu är Tomas aktuell med singeln Övergiven, som då också blir sångarens första låt för året.

POPMUZIK LOVER 2

Låten i sig växte fram under artistens terapisamtal med sin terapeut och är ämnad till alla där ute som kämpar med psykisk ohälsa och speciellt med livsmönstret övergivenhet.
Resultatet är en uttrycksfull låt där Tomas röst verkligen lyfts fram över ett R&B-poparrangemang. En låt som snyggt sväller upp i arrangemanget samtidigt som Tomas får vrida ut och in på sina känslor medans hans sjunger. Snygg och stark låt som du upptäcker här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011