Efter en tids uppehåll för att fokusar på sina egna soloprojekt är nu duon Hearts & Colors tillbaka med singeln Need Me. Något annorlunda från deras tidigare sound har killarna nu anammat mer av ett R&B / trap sound som påminner om Philip Tillströms egna projekt DREAMDNVR vilket kanske inte är så konstigt då det är han som producerat. Låten inleds med en akustiskt gitarr och krispigt avslappnad sång. Just den avslappnade sången är faktiskt något som följer igenom hela låten. Vilket passar perfekt för den genre av artister jag antar Hearts & Colors har i åtanke att de vill placera sig bland genom denna singel. 

Favoriter Apple Music

I Need Me hör vi duon sjunga om en kärlek man önskar inte ska ta slut. Trots bråk och djupa dalar är det enda man vill att den andra personen fortfarande vill stanna kvar. Något troligtvis många kan känna igen sig i, både ånger efter att ha bråkat men också oron över att allt gått förlorat. Med lika briljanta sånginsatser som vanligt bevisar denna bejublade cover-duo att de har förmågan att återuppfinna sig själva med sin egen musik och kanske även hittat exakt det sound som passar dem. En perfekt bladning mellan akustiskt och beat-drivet. Detta är i alla fall helt i min smak, ni hör Need Me här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.