Martin Paul Cuthew är en singer-songwriter från Storbritannien Tidigare har han släppt låtarna Stand tall och Calling out my name innan det nu är dags för tredje singeln Home.

Dolby Atmos

Här bjuds vi på en medryckande, arenadoftande pop som skulle kunna tilltala fans av akter som Coldplay och The Killers. Själv älskar jag drivet i låten och hur det har den där stora känslan i produktionen. Riktigt nice.

På själva låten sjunger Martin om att inte känna samhörighet med någon och försöka hitta sin plats i världen.

”Låten härstammar från en diskussion mellan mig och min partner om hur vi inte kan förändra det förflutna. Det är ett erkännande av mina fel och misstag jag har gjort men säger, under allt, det finns en bra person som försöker sitt bästa. Även om vi kan se världen på olika sätt kan vi arbeta tillsammans för att bygga en bättre framtid. Vi kan hitta vägen hem!”

Du hör den upplyftande låten här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.