Martin Paul Cuthew är en singer-songwriter från Storbritannien Tidigare har han släppt låtarna Stand tall och Calling out my name innan det nu är dags för tredje singeln Home.

Skicka in din musik

Här bjuds vi på en medryckande, arenadoftande pop som skulle kunna tilltala fans av akter som Coldplay och The Killers. Själv älskar jag drivet i låten och hur det har den där stora känslan i produktionen. Riktigt nice.

På själva låten sjunger Martin om att inte känna samhörighet med någon och försöka hitta sin plats i världen.

”Låten härstammar från en diskussion mellan mig och min partner om hur vi inte kan förändra det förflutna. Det är ett erkännande av mina fel och misstag jag har gjort men säger, under allt, det finns en bra person som försöker sitt bästa. Även om vi kan se världen på olika sätt kan vi arbeta tillsammans för att bygga en bättre framtid. Vi kan hitta vägen hem!”

Du hör den upplyftande låten här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011