Poprock med synt-inslag och jäkligt nice sånginsats, det låter väl inte fel. Hoppas inte bandet Guytano tar illa upp när jag säger att nya singeln She Knows även för tankarna till Post Malone. Basen spelar på i ett behagligt tempo och instrumenteringen är en blandning mellan skönt organiskt och en pulserande synt-överdos. Tittar vi närmare på låtens innebörd försöker den fånga essensen av Vegas och berättar historien om att förlora allt i spelets stad. Det doftar nostalgi och passar perfekt in i världen av pop just nu. 

Apple Music Svensk Pop

Minnesota-baserade gruppen Guytano möttes första gången 2010 och började då med att göra punk-covers tills de tillslut fastande för poprock med lite inslag av syntar. Och det tackar vi definitivt bandet för. År 2016 släppte de sitt debutalbum som snabbt blev en favorit bland fans och resulterade i flertalet spelningar i radio och tv. Med nya singeln She Knows önskar de erövra ny mark och mängder av nya fans. Jag tycker i alla fall att det både doftar sommar och hit. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.