Poprock med synt-inslag och jäkligt nice sånginsats, det låter väl inte fel. Hoppas inte bandet Guytano tar illa upp när jag säger att nya singeln She Knows även för tankarna till Post Malone. Basen spelar på i ett behagligt tempo och instrumenteringen är en blandning mellan skönt organiskt och en pulserande synt-överdos. Tittar vi närmare på låtens innebörd försöker den fånga essensen av Vegas och berättar historien om att förlora allt i spelets stad. Det doftar nostalgi och passar perfekt in i världen av pop just nu. 

Följ på Apple Music

Minnesota-baserade gruppen Guytano möttes första gången 2010 och började då med att göra punk-covers tills de tillslut fastande för poprock med lite inslag av syntar. Och det tackar vi definitivt bandet för. År 2016 släppte de sitt debutalbum som snabbt blev en favorit bland fans och resulterade i flertalet spelningar i radio och tv. Med nya singeln She Knows önskar de erövra ny mark och mängder av nya fans. Jag tycker i alla fall att det både doftar sommar och hit. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011