Godisautomaten är tillbaka fast utan mask och med en fin fin vinst från Masked Singer. Äntligen har Daniel Norberg funnit mod att under eget namn ge ut musik fri från spex och komiska texter. I låten Finnas Kvar får vi en vackert avskalad svensk ballad och känslomässig kärlekshistoria paketerad i en organisk produktion. Som ledmotivet till en Disney-film hör vi hur sångaren förklarar sin kärlek till en speciell person. Det känns både personligt och som en ny dimension till en offentlig person som annars gömmer sig bakom komik och sketcher. Här får vi helt enkelt komma närmare Daniel Norberg än någonsin och om det är något jag applåderar så är det modet att våga visa sig sårbar och ärlig. 

Skicka in din musik

Med förhoppning om att det här bara är början på flertalet släpp från artisten Daniel lyssnar vi till denna mjuka sommarbris till låt. Ni hör första svenska och ”riktiga” låten Finnas Kvar här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011