Första låten från de gemensam samarbetet mellan amerikanska Hannah Trager och STRUAN heter It’s Okay If You Don’t och är trollbindande. Det var när STRUAN satt sig ner vid pianot och började formulera melodier som Hannah Trager snabbt kom på textraden: I Think I want you to meet my mother. Och vips så skapades nya singeln på rekordtid. Låten är mysig och varm till sin produktion, vilket passande nog stämmer överens med texten som talar om att vara nervös och blyg inför att berätta för någon hur man känner. Här möter ett reverbfyllt paino, känslomässigt nära sång och en produktion som allteftersom stegras i traditionell ballad-anda. Med små medel växer låten från det lilla till det stora både skört och bombastiskt. Den för tankarna till låtar så som There’s No Way av Julia Michaels och Lauv

Popmuzik Podcast

Tidigare har bloggen skrivit om Hannah Tragers singel Pitty Party In A Crowded Room som vi tycker är briljant pop. Detta är första singeln tillsammans med en annan artist och ni hör den här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011