Första låten från de gemensam samarbetet mellan amerikanska Hannah Trager och STRUAN heter It’s Okay If You Don’t och är trollbindande. Det var när STRUAN satt sig ner vid pianot och började formulera melodier som Hannah Trager snabbt kom på textraden: I Think I want you to meet my mother. Och vips så skapades nya singeln på rekordtid. Låten är mysig och varm till sin produktion, vilket passande nog stämmer överens med texten som talar om att vara nervös och blyg inför att berätta för någon hur man känner. Här möter ett reverbfyllt paino, känslomässigt nära sång och en produktion som allteftersom stegras i traditionell ballad-anda. Med små medel växer låten från det lilla till det stora både skört och bombastiskt. Den för tankarna till låtar så som There’s No Way av Julia Michaels och Lauv

Apple Music

Tidigare har bloggen skrivit om Hannah Tragers singel Pitty Party In A Crowded Room som vi tycker är briljant pop. Detta är första singeln tillsammans med en annan artist och ni hör den här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.