Kärlek är nog den starkaste känslan som finns i världen och ibland kan den nästan få en att tappa andan och fullkomligt ta över ens kropp. Amerikanska Lainey Dionne tar det dock ett steg längre, i nya låten I Love You To Death talar sångerskan om en kärlek som nästan blir hennes död. Fullkomligt trollbunden av en annan person saknar hon insikten i att denna person inte är den bästa för henne. Men hur lätt är det att ha kompass när man famlar i blindo av förälskelse?

I I Love You To Death får vi en läckert elektroniskt producerad singel med riktigt catchy hook och en hel del häftiga effekter. Vad sägs om hjärtslag, pistolskott och kippande efter andan? Låter kanske lite smått våldsamt och dramatiskt, men rimmar perfekt med låtens tema och text. 

Lainey Dionne är artisten som både ger ut orginallåtar samt gör hyllade covers. Hennes artistdebut skedde redan 2016 och musiken beskrivs som en typ av eskapism där lyssnaren ska glömma allt runtomkring och bara lyssnar till vad sångerskan har att säga. Denna multiinstrumentalist har över åren spelat på diverse scener och även blivit nominerad tilll en hel del prestigefyllda priser. Musiken har alltid varit central i Lainey Dionnes liv och hon har både en gedigen universitetsutbildning i music business men även lärt sig producerande och hur branschen fungerar av bland annat Grammy-nominerade låtskrivare och prducenter. 

Nya singeln I Love You To Death hör ni här. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply