The Psychopets är en duo från Göteborg som består av Anna Strandberg och Julien Fabre. De debuterade med EP:n She’s So Bizarre för ett litet tag sedan och själv blev jag helt tagen av titelspåret. Hela EP:n bjuder på en härlig berg- och dalbana av pop, electro och punkig rock med en skön attityd. Det låter nästan lite schizofrent när man skriver ut det, men blir riktigt bra pop. Så definitivt något att kolla in.

Anna och Julien slöt upp hemma i mitt kök för att berätta mer om The Psychopets. Hur de träffades och vad som fick dem att klicka musikaliskt. Samt om arbetet med deras musik och lite om framtiden för duon. De berättar även om vad de gjort innan och vid sidan av duon. Julien är hyllad ljudtekniker med förflutet i olika rockband och Anna har medverkar i musiker som Chess och Mamma Mia samt dansant och sjungit i Eurovision. Så vi har mycket att prata om här.

Som vanligt blir det ett avslappnat och öppenhjärtligt samtal där artisterna får stå i fokus och du hör avsnittet här nedan eller i din favorit-poddapp.

Du hör avsnittet på någon av följande podd-plattformar: 

Apple Podcaster 
Spotify
Acast
Google Podcasts
Overcast

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply