Salt handlar om när det knöliga släpper. När man tillslut fattar att man tycker om någon så mycket att man vill lösa allt. Släppa tvivlen, släppa tankar om vad andra ska tänka och öppna sig för någon helt. Det är en upplyftande poplåt med ett somrigt arrangemang och stark melodi. Precis den typen av svenska poplåtar som tar sig till topplistorna för de har den där sköna känslan och igenkännande texten.

Favoriter Apple Music

Bakom Salt hittar vi Agnes Matsdotter. En friskt pop-fläkt från Linköping som jag bland annat skrev om när hon släppte singeln Bara barn 2019.

Om nya singeln berättar Agnes för bloggen:

”Jag skrev Salt ur längtan efter att släppa problem som varit och skuld över saker jag inte kan påverka. Salt blev en kärlekslåt om att välja glädjen och varandra.
Hur lökigt det än må låta är det precis det jag själv behövde fatta: låt tårarna torka till salt och lev!! med det.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.