Norska Sigrid är tillbaka med ny musik!
Med Mirror följer Sigrid Agnes fotspår och bjuder oss alla på en disco-influerad poplåt som verkligen sätter sångerskan på kartan igen efter att hållit sig undan ett ganska bra tag från att släppa musik efter att flitigt turnerat och stått i rampljuset senaste åren fram tills hon släppte albumet Sucker Punch 2019. Hon var ju bland annat här i Göteborg under Way Out West 2018 och imponerade stort från scenen.

Favoriter Apple Music

Mirror är skriven av artisten tillsammans med Caroline Ailin, Emily Warren och Sylvester Willy Sivertsen och ger oss allt det där man älskar i en bra poplåt. Skön basgång, discostråkar och sjukt stark melodi. Lägg sedan till en sjukt underhållande musikvideo och vi är så att säga hemma. Det är en glittrande hit som gör att jag älskar Sigrid ännu mer!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011