Efter att ha släppt debutsingeln Fallback tidigare i år är det nu dags för Reysha Rami från Los Angeles att följa upp med Technicolor.

Nordiska Favoriter

Nya singeln bjuder oss på härligt medryckande produktion med ett trevlig mix av pop och dansbeat. Med en disco-inspirerad basgång och varma synthar skapar låten en härlig retrokänsla över sig, vilket jag uppskattade. Samtidigt sjunger artisten om att vara i ett tillstäng av nyförälskelse och den spänning man får med dessa känslor.

Om singeln berättar artisten för bloggen:

Technicolor sticker ut för mig som en låt som ger dig det du vill få ut av den. Dess produktion är dans, rolig och fri; lyriskt är det dock en söt kärlekslåt som skulle kunna stå på egen hand som en ballad. Vi har lekt med den här låten så mycket sedan vi gjorde den första gången våren 2021. Det började till en början med refrängen först. Den hade inte en brygga förrän månader senare. Leveransen av sången förvandlades från flytande och mjuk till den slagkraftiga, hjärtbultande form som den så småningom tog. Men på något sätt, även med ett så ambitiöst ljudbild till låten, verkade en enkel och elegant textvideo i ett slag passa Technicolor bättre än någon av de andra större bilderna vi skapade under processen.”

Reysha Rami kommer fortsätta att släppa nya låtar under året, så vi lär höra mer från denna spännande artist.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011