Visst är det melodin från A little respect som The Killers lånat när de här släpper singeln Boy. Du hör den i andra versen och personligen blev jag helt lycklig av detta. En låt som Brandon Flowers skrivit tillsammans med Stuart Price och som även producerat låten tillsammans med Shawn Everett.

Popmuzik Popcast

Resultatet är en klassisk arenadoftande låt med gruppen. Den typ av låtar de gör bästa enligt mig. Snygga harmonier och melodier. Episka gitarrer och lekfulla synthar. Det är pop när den är som bäst ändå.

Låten var den första Brandon skrev efter att pandemin satte stopp för deras turné. Om singeln berättar Brandon:

”Jag hade nyligen flyttat tillbaka till Utah och började göra resor till Nephi, där jag växte upp. Jag upptäckte att platsen jag så desperat hade velat komma ifrån vid 16 var nu en plats som jag inte kunde sluta återvända till. Jag har en son som närmar sig den ålder jag var då i mitt liv. Med Boy vill jag nå ut och säga till mig själv – och mina söner – att inte övertänka det. Och att leta efter de ”vita pilarna” i deras liv. För mig är min min fru, barn, mina sånger och scenen mina vita pilar numera.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.