Visst är det melodin från A little respect som The Killers lånat när de här släpper singeln Boy. Du hör den i andra versen och personligen blev jag helt lycklig av detta. En låt som Brandon Flowers skrivit tillsammans med Stuart Price och som även producerat låten tillsammans med Shawn Everett.

Nordiska Favoriter

Resultatet är en klassisk arenadoftande låt med gruppen. Den typ av låtar de gör bästa enligt mig. Snygga harmonier och melodier. Episka gitarrer och lekfulla synthar. Det är pop när den är som bäst ändå.

Låten var den första Brandon skrev efter att pandemin satte stopp för deras turné. Om singeln berättar Brandon:

”Jag hade nyligen flyttat tillbaka till Utah och började göra resor till Nephi, där jag växte upp. Jag upptäckte att platsen jag så desperat hade velat komma ifrån vid 16 var nu en plats som jag inte kunde sluta återvända till. Jag har en son som närmar sig den ålder jag var då i mitt liv. Med Boy vill jag nå ut och säga till mig själv – och mina söner – att inte övertänka det. Och att leta efter de ”vita pilarna” i deras liv. För mig är min min fru, barn, mina sånger och scenen mina vita pilar numera.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011