Med en touch av jazz skapar artisten Denvre en spännande och fängslande singel i Drops of You. Låten talar om de höga höjder och djupa dalar som livet innebär, särskilt när man är en person med hög sensibilitet och rikt känsloliv. Den inre dialog som hålls i låten vittnar om en desperation efter existens som kontrasteras med en euforisk känsla av att bara var. Ni måste erkänna att det låter spännande!? Med sin tydligt jazz-drivna melodi och djupa basgångar skapas här en unik låt som många kan relatera till. Den otroligt insiktsfulla pratan i slutet på låten knyter ihop säcken utmärkt och ramar in hela meningen. 

Nordiska Favoriter

Drops of You är mörk men ändå drömskt, lätt och atmosfäriskt med djup och meningsfull. Denvre är definitivt en artist för alla att uppräcka! Med önskan att kontrastera livet med melodi, text och visuellt material gör hon vackert melankolisk popmusik. Här tas vi med på en imaginär resa som ingen vill missa. Debut EP:n lovar stort och jag ser med spänning på den. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011