Natalie Gelman är en singer-songwriter med bas i Kalifornien. Hon är här aktuell med singeln Photograph från kommande albumet Moth To The Flame som släpps den 18:e Juni. En låt och album som är producerad av Charlie Midnight som även varit med och skrivit låtarna. Med nya singeln får vi verkligen uppleva sångerskans starka röst och jag älskar hur produktionen verkligen växer under refrängen och liksom exploderar i ett musikaliskt fyrverkeri. Det ger en stor och filmisk känsla över låten, som jag så oftast uppskattar.

Nordiska Favoriter

Om låten berättar sångerskan:

”Jag skrev Photograph om att aldrig ge upp när oddsen är emot dig; det är en kärlekssång till min publik.”

Du kan uppleva Natalie och hennes musik här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.