Natalie Gelman är en singer-songwriter med bas i Kalifornien. Hon är här aktuell med singeln Photograph från kommande albumet Moth To The Flame som släpps den 18:e Juni. En låt och album som är producerad av Charlie Midnight som även varit med och skrivit låtarna. Med nya singeln får vi verkligen uppleva sångerskans starka röst och jag älskar hur produktionen verkligen växer under refrängen och liksom exploderar i ett musikaliskt fyrverkeri. Det ger en stor och filmisk känsla över låten, som jag så oftast uppskattar.

Följ på Apple Music

Om låten berättar sångerskan:

”Jag skrev Photograph om att aldrig ge upp när oddsen är emot dig; det är en kärlekssång till min publik.”

Du kan uppleva Natalie och hennes musik här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011