Luna Morgenstern kommer ursprungligen från Köln i Tyskland, men bor numera i Amsterdam i Nederländerna. Luna släppte tidigare i år singeln In my head och nu är det dags att följa upp med singeln Done som du hör här nedan.

DOLBY ATMOS

Done bjuder artisten oss på härligt medryckande pop när hon sjunger om att hitta självständighet som kvinna i en mansdominerad värld. En hyllning till att vara fri och att leva ut ens liv. Så helt klart den där typen av låt som verkligen boostar ens humör och spellista.

Den 8:e Juli släpper Luna EP:n Taking The Blow på vilken du hittar hennes två senaste låtar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011