Helena E är tillbaka med ny musik för oss. Nya singeln heter När alla sorger tagit slut och borde passa alla älskare av stark indiepop med tung och tydlig text. För än en gång tar Helena modet till och öppnar upp om sig själv och sjunger om mental ohälsa. Helena berättar att hon skrev När alla sorger tagit slut efter en svår depression och handlar om när känslor förvandlas till tomhet men också om rädslan för att förlora sig själv. 

Covered PSB

En helt klart utlämnande text samt ett starkt arrangemang som gör denna låt till en blivande klassiker i sångerskans repertoar.
Just nu jobbar Helena E på sitt debutalbum som jag helt klart ser fram emot. I väntan på det albumet kan du lyssna på När alla sorger tagit slut här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011