Norregård från Emmaboda är tillbaka i indiepoplandet igen med nya singeln Sund livsstil. En fartfylld sommarlåt där duon frågar sig hur enkelt det är att leva sunt. Man kan ju ändå fundera, för att leva sunt är kanske inte det lättaste när livet är roligare.

Skicka in din musik

Sund livsstil är efterföljaren till den lysande singel Börjat om som duon släppte tidigare i vår. Till hösten kommer de följa upp med sitt debutalbum. Men fram tills dess kan du dansa loss tillsammans med David och Jakob och deras låt Sund livsstil.

Norregård

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011