Det norska indiebandet The Human Nature jobbar just nu mot det kommande albumet Circles, som släpps den 28:e April. Från det kan du här lyssna på bandets senaste singel Becoming you. En låt som handlar om att söka vem du är och hitta dig själv och är skriven av bandets gitarrist och sångare Martin Nybraaten.

Skicka in din musik

Låten i sig balanserar mellan pop och rock och vi bjuds på tunga, taktfasta trummor och sköna elgitarrer som tillsammans med sång och kör bygger upp en stor känsla med låten. Lägg sedan till en stark och melodisk refräng, så har du en låt som definitivt bygger upp förväntningarna inför albumet.

The Human Nature

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011