Det norska indiebandet The Human Nature jobbar just nu mot det kommande albumet Circles, som släpps den 28:e April. Från det kan du här lyssna på bandets senaste singel Becoming you. En låt som handlar om att söka vem du är och hitta dig själv och är skriven av bandets gitarrist och sångare Martin Nybraaten.

Favoriter Apple Music

Låten i sig balanserar mellan pop och rock och vi bjuds på tunga, taktfasta trummor och sköna elgitarrer som tillsammans med sång och kör bygger upp en stor känsla med låten. Lägg sedan till en stark och melodisk refräng, så har du en låt som definitivt bygger upp förväntningarna inför albumet.

The Human Nature

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.