LIAMOO ger oss första smakprovet från en kommande EP och passar även på att ansluta till Avengers-gänget (blink blink). Artisten har ändå ett passande namn för att faktiskt kunna vara ett nytillskott i Marvels universum. Men nu till nya låten Lonely som enligt artisten presenterar ett mer moget sound. LIAMOO har länge kämpat med att just hitta sin identitet i musikskapandet, något som resulterat i några år där han känt sig vilsen. Men efter att artisten förra året satte sig på ett plan till Los Angeles och där hittade rätt team av låtskrivare och producenter har han äntligen hittat hem i sitt artisteri. Nu mera skriver sångaren musik från sin egna studio och LA men tar även hjälp av stora svenska låtskrivare. LIAMOO har även nyligen signat med Warner Music så vi kan vänta oss en hel del musik framöver. 

Följ på Apple Music

Den aktuella singeln Lonely skildrar ett förhållande där den ena parten vänder kappan efter vinden och suktar efter framgång och kändisskap, snarare än den äkta kärleken till den andra personen. Såhär säger LIAMMO själv: 

”Sedan jag blev artist har det hänt att jag har stött på människor som ser framgång och fame framför min personlighet. Mina erfarenheter har lärt mig mycket om mig själv och gjort att jag kommit ut starkare på andra sidan. Därför betyder Lonely mycket för mig.”

Med mycket inspiration från filmens värld ger LIAMOO oss första smakprovet från nya eran av sitt artisteri. Hur låter det då? Hur jäkla bra som helst! Hans röst har alltid varit magisk att lyssna till och det lite funkiga 80-tals soundet som The Weekend alltid stått för är exakt där jag placerat honom sedan start. Jag skulle faktiskt vilja påstå att LIAMOO är Sveriges svar på just The Weeknd och det är väl inte fy skam. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011