Det var ett tag sedan vi hörde Soma här i bloggen. Det var 2019 som den Stockholmsbaserade artisten släppte singlarna Slow och Dynasty, men nu är Soma tillbaka med besked. Ny singel nu och sedan en hel EP i slutet av sommaren.

Nya singeln In the night är en rytmiskt medryckande poplåt som är en hyllning till våra människokroppar. Om att vidröra, visa passion och åtrå. Saker vi definitivt inte kunnat visa främlingar senaste året. Men nu känns det som vi snart, snart får lov att bli mer fysiska. Då passar ju en låt som In the night perfekt att bygga upp temperaturen med.

“Det här är en låt som jag har haft med mig de senaste tre åren. Den har sett många faser, flera olika produktionsstilar och hittade sin slutliga form precis innan pandemin tog sitt grepp över världen. I mars 2020 fattade jag beslutet att skjuta upp den planerade releasen. I en tid då världen kämpade, och fortfarande kämpar, för att ta sig genom djup chock. Nära vänner och familjemedlemmar som förlorat sina jobb, och vissa sin hälsa och sitt liv. Då kändes en sång som så tydligt firade kroppen som en synd.”

Så låt Soma inspirera dig med nya singeln. En låt som är 100% glädje och rytmer som känns perfekta för sommaren 2021.

Somas EP Make Me Human kommer den  27 Augusti.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply