Det var ett tag sedan vi hörde Soma här i bloggen. Det var 2019 som den Stockholmsbaserade artisten släppte singlarna Slow och Dynasty, men nu är Soma tillbaka med besked. Ny singel nu och sedan en hel EP i slutet av sommaren.

Favoriter Apple Music

Nya singeln In the night är en rytmiskt medryckande poplåt som är en hyllning till våra människokroppar. Om att vidröra, visa passion och åtrå. Saker vi definitivt inte kunnat visa främlingar senaste året. Men nu känns det som vi snart, snart får lov att bli mer fysiska. Då passar ju en låt som In the night perfekt att bygga upp temperaturen med.

“Det här är en låt som jag har haft med mig de senaste tre åren. Den har sett många faser, flera olika produktionsstilar och hittade sin slutliga form precis innan pandemin tog sitt grepp över världen. I mars 2020 fattade jag beslutet att skjuta upp den planerade releasen. I en tid då världen kämpade, och fortfarande kämpar, för att ta sig genom djup chock. Nära vänner och familjemedlemmar som förlorat sina jobb, och vissa sin hälsa och sitt liv. Då kändes en sång som så tydligt firade kroppen som en synd.”

Så låt Soma inspirera dig med nya singeln. En låt som är 100% glädje och rytmer som känns perfekta för sommaren 2021.

Somas EP Make Me Human kommer den  27 Augusti.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.