Centrerad kring artistens mammas smyckeskrin tittar ORIAN tillbaka på barndomen och reflekterar kring denna genom en lins av kärlek och vuxenlivet. Han skapar en imaginär värld som en homage till tidigare generationer och lämnar genom singeln Jewellery Box själv en stark historia om kärlek och ömhet. Med låten ämnar artisten även förstärka vikten av familj och hur vi älskar och älskas över tid. De minsta av gester kan betyda allt, speciellt i tider när vi inte har kunnat träffa varandra som innan. 

Apple Music Svensk Pop

”Idén till låten uppstod när jag var i en bar en natt med min flickvän som frågade mig om jag kunde placera mitt hjärta fysiskt var som helst, var skulle det vara, och jag sa omedelbart ”min mammas smyckeskrin”. Lyckligtvis kom hon ihåg detta nästa dag, och jag tyckte att det var en cool idé att skapa en sång runt. Erik och jag träffades några veckor senare för att skriva, och jag förklarade idén och historien bakom det, och vi slutade med Jewellery Box.”

ORIAN

Avskalat, atmosfäriskt och rörande vackert är vad låten Jewellery Box representerar för mig. Denna folk-inspirerade singer/songwriter ballad bär både på ett stort hjärta och är något många kan förlika sig med. Ni hör den här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.