Centrerad kring artistens mammas smyckeskrin tittar ORIAN tillbaka på barndomen och reflekterar kring denna genom en lins av kärlek och vuxenlivet. Han skapar en imaginär värld som en homage till tidigare generationer och lämnar genom singeln Jewellery Box själv en stark historia om kärlek och ömhet. Med låten ämnar artisten även förstärka vikten av familj och hur vi älskar och älskas över tid. De minsta av gester kan betyda allt, speciellt i tider när vi inte har kunnat träffa varandra som innan. 

Popmuzik Lover Patreon

”Idén till låten uppstod när jag var i en bar en natt med min flickvän som frågade mig om jag kunde placera mitt hjärta fysiskt var som helst, var skulle det vara, och jag sa omedelbart ”min mammas smyckeskrin”. Lyckligtvis kom hon ihåg detta nästa dag, och jag tyckte att det var en cool idé att skapa en sång runt. Erik och jag träffades några veckor senare för att skriva, och jag förklarade idén och historien bakom det, och vi slutade med Jewellery Box.”

ORIAN

Avskalat, atmosfäriskt och rörande vackert är vad låten Jewellery Box representerar för mig. Denna folk-inspirerade singer/songwriter ballad bär både på ett stort hjärta och är något många kan förlika sig med. Ni hör den här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011