Centrerad kring artistens mammas smyckeskrin tittar ORIAN tillbaka på barndomen och reflekterar kring denna genom en lins av kärlek och vuxenlivet. Han skapar en imaginär värld som en homage till tidigare generationer och lämnar genom singeln Jewellery Box själv en stark historia om kärlek och ömhet. Med låten ämnar artisten även förstärka vikten av familj och hur vi älskar och älskas över tid. De minsta av gester kan betyda allt, speciellt i tider när vi inte har kunnat träffa varandra som innan. 

”Idén till låten uppstod när jag var i en bar en natt med min flickvän som frågade mig om jag kunde placera mitt hjärta fysiskt var som helst, var skulle det vara, och jag sa omedelbart ”min mammas smyckeskrin”. Lyckligtvis kom hon ihåg detta nästa dag, och jag tyckte att det var en cool idé att skapa en sång runt. Erik och jag träffades några veckor senare för att skriva, och jag förklarade idén och historien bakom det, och vi slutade med Jewellery Box.”

ORIAN

Avskalat, atmosfäriskt och rörande vackert är vad låten Jewellery Box representerar för mig. Denna folk-inspirerade singer/songwriter ballad bär både på ett stort hjärta och är något många kan förlika sig med. Ni hör den här!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply