För 10 år sedan släppte Veronica Maggio sitt album Satan i gatan. Idag är detta album en del av den svenska musikhistorien och de uppmärksammas genom ett flertal tolkningar av andra svenska artister. En självklar artist att utföra en av dessa tolkningar är väl Victor Leksell, ingen är mer självklar på pop—scenen än han just nu. Total dominans med listettor, rekord och ett album som legat i topp hela 25 veckor. Hur gör han låten Snälla bli min då? Som bara Victor kan! Det är nära, känslomässigt starkt och ramas in ett sound som vi alla kommit att förknippa just Leksells musik. Det är inget annat än givet att denna ny tappning kommer gå varm på spellistor hela sommaren och bringa nytt liv till en andra era för Maggios fantastiska album. Såhär berättar Victor själv om relationen till låten:

Skicka in din musik

“Jag hörde låtarna på varenda hemmafest jag var på. Albumet har kommit ikapp mig på senare år när jag själv blivit intresserad för att sjunga på svenska. Genom olika perioder har låtarna från albumet påverkat mig. Hur hon skapar en värld i varenda låt och hela albumkänslan. Mycket av hennes saker har format hur pop låter idag. Förmågan att känna varenda ord som sjungs.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011