Att vi går mot sommartider råder ingen tvivel om när man hör de låtar som släpps nu. Känslan är hoppfull och det är glädje istället för moll. Kanske också ett tecken på att vi går mot ljusare tider i den pandemi som vi dragits med i över ett år nu.

Apple Music

En som verkligen skänker sommarglädje är Sonja Aldén som här släpper singeln Sommaren för längesedan. En låt som pulserar av längtan, sommar, minnen och av en hoppfull förvissning om att ljusare tider är i antågande. En låt som garanterat kommer göra dig lycklig.

Om låten berättar Sonja för bloggen:

”Nu vill man ha ljus, frihet och sommar, och det är precis den känslan som den här låten inbjuder till. Jag fylldes av en oerhört skön energi när jag hörde musiken första gången och jag hoppas nu kunna fylla andra med samma energi!”

Sommaren för längesedan har Sonja skrivit tillsammans med Gustav AfsahiPär Soini och David Lindgren Zacharias, som även står för produktionen.
Så följ med Sonja ut i sommarsverige med henens nya singel som du hör här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.