Att vi går mot sommartider råder ingen tvivel om när man hör de låtar som släpps nu. Känslan är hoppfull och det är glädje istället för moll. Kanske också ett tecken på att vi går mot ljusare tider i den pandemi som vi dragits med i över ett år nu.

En som verkligen skänker sommarglädje är Sonja Aldén som här släpper singeln Sommaren för längesedan. En låt som pulserar av längtan, sommar, minnen och av en hoppfull förvissning om att ljusare tider är i antågande. En låt som garanterat kommer göra dig lycklig.

Om låten berättar Sonja för bloggen:

”Nu vill man ha ljus, frihet och sommar, och det är precis den känslan som den här låten inbjuder till. Jag fylldes av en oerhört skön energi när jag hörde musiken första gången och jag hoppas nu kunna fylla andra med samma energi!”

Sommaren för längesedan har Sonja skrivit tillsammans med Gustav AfsahiPär Soini och David Lindgren Zacharias, som även står för produktionen.
Så följ med Sonja ut i sommarsverige med henens nya singel som du hör här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply