Att vi går mot sommartider råder ingen tvivel om när man hör de låtar som släpps nu. Känslan är hoppfull och det är glädje istället för moll. Kanske också ett tecken på att vi går mot ljusare tider i den pandemi som vi dragits med i över ett år nu.

Nordiska Favoriter

En som verkligen skänker sommarglädje är Sonja Aldén som här släpper singeln Sommaren för längesedan. En låt som pulserar av längtan, sommar, minnen och av en hoppfull förvissning om att ljusare tider är i antågande. En låt som garanterat kommer göra dig lycklig.

Om låten berättar Sonja för bloggen:

”Nu vill man ha ljus, frihet och sommar, och det är precis den känslan som den här låten inbjuder till. Jag fylldes av en oerhört skön energi när jag hörde musiken första gången och jag hoppas nu kunna fylla andra med samma energi!”

Sommaren för längesedan har Sonja skrivit tillsammans med Gustav AfsahiPär Soini och David Lindgren Zacharias, som även står för produktionen.
Så följ med Sonja ut i sommarsverige med henens nya singel som du hör här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011