Australiensiska artisten TRENTAN släpper sin debutsingel Good Things! Låten är melodiskt vacker och sveper fram som en varm sommarbris. Silkeslena atmosfäriska gitarrer som gränsar till blues blandas med snygga basgångar och en organisk produktion. Men vi hör även inslag av en hel del syntar, allt omfamnas av TRENTANs sköna stämma som både är unik och bär på ett tydligt ID. Frågan är var han varit tills nu? 

Nordiska Favoriter

Svaret är musikens centrum Nashville, där han turnerat runt som gitarrist på olika scener runtom i landet. Men när COVID bröt ut var han tvungen att återvända till Australien och fann sig själv utan arbete eller någon ide om den närmaste framtiden. Därmed föddes artistprojektet TRENTAN. Och det får vi vara tacksamma för! 

Såhär säger han om debutsingeln:

”Den slutliga versionen av låten blev något lättare till tonen, jag dansar mer med tanken på den  första gnistan av att inleda ett förhållande till någon. Specifikt det där spännande ögonblicket att följa upp känslan och lära känna en annan människa. Men jag tror även att det fortfarande finns många one-liners spridda över hela låten som talar till alla situationer där jakten efter ”en bra sak” brukar komma med förståelsen att du först måste stöta på lite motstånd.”

TRENTAN

Släppt helt independet är singeln Good Things en lysande start från den nya artisten TRENTAN. Ni hör indie-singeln här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011