Artisten Belle Mt. ger oss en energifylld upptempo-låt som därmed markerar det första släppet någonsin av detta slag ur hans katalog. Organisk produktion varvas med elektroniska syntar och singer-songwriter vibbar. Eget, unikt och faktiskt förbaskat jäkla bra. Låten Famous Son berättar historien om att komma från ödmjuka förhållanden till att obevekligt jaga en dröm och bygga ett arv. Titeln är inspirerad av ett råd artisten fick av sin egen far då han gav upp studierna inom juridik för att påbörja en karriär inom musik. Artistens far som själv var journalist, sa att han intervjuat många kända människor från musikvärlden och de var sällan lyckliga i sin yrkesroll.

Artisten berättar själv om låten:

Famous Son skrevs vid en tidpunkt där jag just hade skrivit kontrakt med ett skivbolag och saker och ting började bli lite tumultartade. Det kändes som ett bra tillfälle att gå tillbaka till mina rötter och återknyta kontakten med mig själv som den där ungen i Sunderland (Storbritannien) med en dröm”.

Belle Mt.

Artisten Belle Mt. representeras av ett fylligt sound med rika och svulstiga produktioner. För varje låt kommer lyssnarna närmare honom när han skildrar historier om hopp, förtvivlan och mörker. Nya singeln Famous Son lyssnar ni in här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.