Artisten Belle Mt. ger oss en energifylld upptempo-låt som därmed markerar det första släppet någonsin av detta slag ur hans katalog. Organisk produktion varvas med elektroniska syntar och singer-songwriter vibbar. Eget, unikt och faktiskt förbaskat jäkla bra. Låten Famous Son berättar historien om att komma från ödmjuka förhållanden till att obevekligt jaga en dröm och bygga ett arv. Titeln är inspirerad av ett råd artisten fick av sin egen far då han gav upp studierna inom juridik för att påbörja en karriär inom musik. Artistens far som själv var journalist, sa att han intervjuat många kända människor från musikvärlden och de var sällan lyckliga i sin yrkesroll.

Skicka in din musik

Artisten berättar själv om låten:

Famous Son skrevs vid en tidpunkt där jag just hade skrivit kontrakt med ett skivbolag och saker och ting började bli lite tumultartade. Det kändes som ett bra tillfälle att gå tillbaka till mina rötter och återknyta kontakten med mig själv som den där ungen i Sunderland (Storbritannien) med en dröm”.

Belle Mt.

Artisten Belle Mt. representeras av ett fylligt sound med rika och svulstiga produktioner. För varje låt kommer lyssnarna närmare honom när han skildrar historier om hopp, förtvivlan och mörker. Nya singeln Famous Son lyssnar ni in här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011