Nu ska vi bli bortskämda med rent smittsamt positiv pop som bara går rakt in, varning för medryckande rytmer och upptempo som gör det svårt att stå emot. Det är ingen annan än 16-åriga Mila Smith som står för den 80-tals doftande debutsingeln Liars and Fakes. Genom sin rent av dagboks-målande lyrik och hjärtfyllda soulmusik skapar denna unga talang modern indie-pop som är att likställa med megastjärnor. Men å andra sidan började artisten sin artistiska resa redan som 11-åring när hon formade indie-bandet Skyscrapers. År 2018 signade dock artisten skivkontrakt för soloprojektet Mila Smith och detta blir alltså första singeln för artisten på egna ben. 

Denna explosion av stråkar, basar, syntar och lysande sång handlar om att inte låta människor som egentligen bara är lögnare komma under skinnet på en. 

Såhär säger artisten själv: 

Liars and Fakes är en låt som jag hoppas att alla kan dansa med till. Titeln på låten är relativt självförklarande – den målar ut lögnare och falska människor. Den skrevs om någon som kommunicerade mycket ytligt med mig och bara associerade med mig för egen vinning, snarare än att jaga en äkta vänskap.”

Kapstadens egna pop-drottning ger även ut en tillhörande video till singeln. Där ser vi henne åka runt på ett par rullskridskor och verkligen omfamnar låtens tema, med att låta negativitet stanna utanför ens liv. Ni hör och ser singeln här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.