”Jag fick ofta höra att jag aldrig skulle kunna bli tillräckligt bra för att slå igenom, eller att jag var för fet eller för konstig. Men det har alltid funnits en del av mig som trodde att det skulle gå, även om jag trodde på det dom sa, så viskade jag till mig själv att de hade fel och fortsatte.”

Brittiska Harley Hukes uppväxt har varit kantad av motgångar. Där hennes klasskompisar tyckte hon var besvärlig och hennes bror omkom i en motorcykelolycka, samt att hennes mor gick bort tidig ålder. Men musiken var alltid en central roll i hennes liv och något hon kunde fly verkligheten tillsammans med.

Nordiska Favoriter

Nu är sångerskans signad till svenska Ninetone och släpper första samarbetet där emellan i form av Fuck with me. En rytmisk och avskalad R&B-låt som är lite som ett långfinger till alla de som inte trodde på henne när hon växte upp, men som nu visar sitt stöd när hon istället har medvind.

Harely berättar för bloggen:

”Jag tror att det här var en av de sångerna som bara behövde skrivas, och den är fortfarande en av mina favoriter. Jag hade precis släppt min cover på Creep som började ”hända”. Då hörde flera av mina före detta mobbar av sig och sa att de var stolta över mig…
Jag sa på skämt, ”ha, now they wanna fuck with me”, det var då vi kom på att det var titeln på låten! Delar av texten handlar också om ”dem”, dvs de människor som verkligen inte trodde på mig.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.