”Jag fick ofta höra att jag aldrig skulle kunna bli tillräckligt bra för att slå igenom, eller att jag var för fet eller för konstig. Men det har alltid funnits en del av mig som trodde att det skulle gå, även om jag trodde på det dom sa, så viskade jag till mig själv att de hade fel och fortsatte.”

Brittiska Harley Hukes uppväxt har varit kantad av motgångar. Där hennes klasskompisar tyckte hon var besvärlig och hennes bror omkom i en motorcykelolycka, samt att hennes mor gick bort tidig ålder. Men musiken var alltid en central roll i hennes liv och något hon kunde fly verkligheten tillsammans med.

Nu är sångerskans signad till svenska Ninetone och släpper första samarbetet där emellan i form av Fuck with me. En rytmisk och avskalad R&B-låt som är lite som ett långfinger till alla de som inte trodde på henne när hon växte upp, men som nu visar sitt stöd när hon istället har medvind.

Harely berättar för bloggen:

”Jag tror att det här var en av de sångerna som bara behövde skrivas, och den är fortfarande en av mina favoriter. Jag hade precis släppt min cover på Creep som började ”hända”. Då hörde flera av mina före detta mobbar av sig och sa att de var stolta över mig…
Jag sa på skämt, ”ha, now they wanna fuck with me”, det var då vi kom på att det var titeln på låten! Delar av texten handlar också om ”dem”, dvs de människor som verkligen inte trodde på mig.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.