Duon Fionn forsätter att överrika oss med singeln Let Me Go. Tredje för året och de fortsätter helt rätt på disco-spåret. Systrarna går från klarhet till klarhet och det känns som att de håller på att stärka fästet på pop-scenen och skapa något som kan slå stort. Redan hyllade av stora taste-makers runtom i världen har de blickarna på sig och de gör ingen besviken. 

Följ på Apple Music

Återigen får vi i nya singeln Let Me Go visuellt material i form av en video som ackompanjerar singeln. Precis som tidigare låtar följer de neonfärgerna och 80-tals vibben. Här ser vi dem båda åka runt på roller skates och bara utstråla stjärnglans. 

Såhär säger tjejerna själva om nya låten:

Let Me Go är en sång som handlar om att ge någon makt i ett förhållande men att vilja  vara fri från den besvärjelse de har dig under. Vi ville att videon skulle vara feminin och dramatisk och skildra sångens söta optimistiska natur tillsammans med de mörkare elementen i produktionen och ämnet.” 

Upptempo, stårkar, livetrummor och voice-chop effetker. Damer och herrar vi är hemma, ni hör den lysande singeln här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011