Lovande libanesiska pop-hoppet Maro släpper sin andra singel för i år. I Heart to spare får vi  beedroom-pop som är lyxigt producerat och egentligen bjuder på allt man kan önska sig. I singeln hör vi artisten sjunga om att inte vilja bli kär i samma person igen efter att han precis fått sitt hjärta krossat. Tillståndet efter ett heartbreak gör det ofta allt för lätt att falla in i gamla mönster så fort personen kommer tillbaka in i ens liv. 

Skicka in din musik

Hör honom själv berätta nedan: 

”I det ögonblick jag skrev Heart to spare ville jag beskriva känslan av att inte vilja få känslor igen med samma tjej, men varje gång jag är nära att gå vidare hoppar hon bara tillbaka in i mitt liv. Och eftersom jag inte har gått vidare helt är det svårt att stå emot det så i låten säger jag till henne, du lämnade mig ensam förra gången och bröt mitt hjärta, så jag inte har ett annat hjärta att bespara. Det är som ett av dessa videospel där du har 3 hjärtan och om du slutar förlora dem alla måste du starta om från början, och jag vill inte komma till det, haha.”

Trots rådande pandemi var 2020 året Maro debuterade som artist och det gjorde han starkt. Några av de mest inflytelserika tidningarna ä världen hyllade hans musik. Tack vara det stora intresset för artisten har han idag en stor skara fans som ivrigt väntar på ny musik. Men det var inte på grund av den egna musiken han fick sitt faktiska genombrott. Utan det var 2018 när han började lägga upp covers på YouTube på bland annat XXXTentacions musik. Något som i dagsläget genererat över 28 miljoner visningar. 

Flytande i fyra språk och sjungandes på sju är denna 20-åriga artist ett namn värt att lägga på minnet. Redan i andra klass började han spela piano och som 15-åring skrevs de första låtarna. Självlärd i även gitarr är Maro en multiinstrumentalist som både skriver och är med och producerar sina låtar. Därutöver har han en rik kulturell bakgrund som han inkorporerar i sitt musikskapande. 

Med en önskan att skapa sitt helt egna sound och artisteri ger Maro oss singeln Heart to spare. Och jag kan nästan lova att den här killen kommer göra stora saker inom pop-världen. För det här låter riktigt jäkla bra. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011