Efter att artisten Righteous Punk drömt om att han satt vid samma bord som Billie Eilish och hennes bror Finneas, och kände sig helt missplacerad skrev han den nya singeln Billie and Finneas. Med drömmen föddes även en eld i honom och han bestämde sig för att inte frukta någon eller något i syfte att uppnå sina egna drömmar. 

Favoriter Apple Music

Det här är faktiskt bara artistens andra singel och såhär säger Righteous Punk själv om nya låten: 

”Det känns bra att ha en andra låt kommer ut! Bara en enkel, rolig singel som är ett av de stora målen med rättfärdig punkmusik: enkelhet, ärlighet, passion och roligt. Jag är extra exalterad eftersom det här är den första låten jag någonsin har producerat helt själv i min egen studio och jag älskar hur det blev!”

Trots att detta är första singeln artisten producerat själv känns det otroligt välpolerat och snyggt. Produktionen är lyxig och flirtar med R&B och speglar definitivt dagens sound. Precis som artisten säger tycker jag att det lyser igenom att Billie and Finneas kommer fån en plats av skaparglädje. Jag gillar detta starkt! Definitivt helt i min musiksmak och ni hör det här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.