Efter att artisten Righteous Punk drömt om att han satt vid samma bord som Billie Eilish och hennes bror Finneas, och kände sig helt missplacerad skrev han den nya singeln Billie and Finneas. Med drömmen föddes även en eld i honom och han bestämde sig för att inte frukta någon eller något i syfte att uppnå sina egna drömmar. 

Det här är faktiskt bara artistens andra singel och såhär säger Righteous Punk själv om nya låten: 

”Det känns bra att ha en andra låt kommer ut! Bara en enkel, rolig singel som är ett av de stora målen med rättfärdig punkmusik: enkelhet, ärlighet, passion och roligt. Jag är extra exalterad eftersom det här är den första låten jag någonsin har producerat helt själv i min egen studio och jag älskar hur det blev!”

Trots att detta är första singeln artisten producerat själv känns det otroligt välpolerat och snyggt. Produktionen är lyxig och flirtar med R&B och speglar definitivt dagens sound. Precis som artisten säger tycker jag att det lyser igenom att Billie and Finneas kommer fån en plats av skaparglädje. Jag gillar detta starkt! Definitivt helt i min musiksmak och ni hör det här i bloggen!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.