Efter att artisten Righteous Punk drömt om att han satt vid samma bord som Billie Eilish och hennes bror Finneas, och kände sig helt missplacerad skrev han den nya singeln Billie and Finneas. Med drömmen föddes även en eld i honom och han bestämde sig för att inte frukta någon eller något i syfte att uppnå sina egna drömmar. 

Nordiska Favoriter

Det här är faktiskt bara artistens andra singel och såhär säger Righteous Punk själv om nya låten: 

”Det känns bra att ha en andra låt kommer ut! Bara en enkel, rolig singel som är ett av de stora målen med rättfärdig punkmusik: enkelhet, ärlighet, passion och roligt. Jag är extra exalterad eftersom det här är den första låten jag någonsin har producerat helt själv i min egen studio och jag älskar hur det blev!”

Trots att detta är första singeln artisten producerat själv känns det otroligt välpolerat och snyggt. Produktionen är lyxig och flirtar med R&B och speglar definitivt dagens sound. Precis som artisten säger tycker jag att det lyser igenom att Billie and Finneas kommer fån en plats av skaparglädje. Jag gillar detta starkt! Definitivt helt i min musiksmak och ni hör det här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011