MACH2 debuterade med singeln One in a million i slutet av förra året. Då fick denna österrikiska duon hjälp av Didier Uwayo på sång. Nu är han tillbaka för att ge sång även till duons andra singeln Caught in the middle. Här bjuds vi på medryckande pop med en skön mix av retrokänsla och moderna beats.

Favoriter Apple Music

Caught in the middle i sig handlar om tvivel på sig själv när man känner att man står inför olika val eller behöver komma till freds och acceptera gamla misstag.

”Vi kom upp med idén för ”Caught in the Middle” förra året efter den första medstängningen. Vi tillbringade några dagar i det österrikiska landskapet där vi hyrde en liten stuga för att skriva och producera låtar. Vi ville fly från galenskapen. Inga telefoner, ingen WiFi – bara jobbar med ny musik.
Låten kom ganska naturligt. Det tog inte mycket tid att sätta ihop en demo. Vi hade inga texter ännu, men vi hade redan hooken ”Caught in the middle” Den passade perfekt till känslan av låten. Så vi byggde allt annat runt de fyra orden.”

Så om du liksom jag älskar de där upplyftande låtarna med ett dansant beat, så kommer MACH2 och Didier Uwayo inte att göra dig besviken med denna singel. Lyssna här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011