MACH2 debuterade med singeln One in a million i slutet av förra året. Då fick denna österrikiska duon hjälp av Didier Uwayo på sång. Nu är han tillbaka för att ge sång även till duons andra singeln Caught in the middle. Här bjuds vi på medryckande pop med en skön mix av retrokänsla och moderna beats.

Caught in the middle i sig handlar om tvivel på sig själv när man känner att man står inför olika val eller behöver komma till freds och acceptera gamla misstag.

”Vi kom upp med idén för ”Caught in the Middle” förra året efter den första medstängningen. Vi tillbringade några dagar i det österrikiska landskapet där vi hyrde en liten stuga för att skriva och producera låtar. Vi ville fly från galenskapen. Inga telefoner, ingen WiFi – bara jobbar med ny musik.
Låten kom ganska naturligt. Det tog inte mycket tid att sätta ihop en demo. Vi hade inga texter ännu, men vi hade redan hooken ”Caught in the middle” Den passade perfekt till känslan av låten. Så vi byggde allt annat runt de fyra orden.”

Så om du liksom jag älskar de där upplyftande låtarna med ett dansant beat, så kommer MACH2 och Didier Uwayo inte att göra dig besviken med denna singel. Lyssna här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.