Helt independent med en alternativ pop-vibe ger brittiska Beren Olivia oss singeln Is That What You Like Now. Här får vi live-trummor och en perfekt bladning mellan pop / rock och punk. Soundet påminner till viss del om mega-artisten Halsey, vilket kanske inte är så konstigt då Beren Olivia faktiskt samarbetat med just henne. 

Skicka in din musik

Trots att förra årets pandemi gjorde musikernas liv otroligt svårt var det 2020 som Beren Olivia etablerade sig som artist. Efter ett fåtal singlar har hon över två miljoner lyssningar på Spotify, tusentals följare på sina sociala medier och spelats flitigt på radio. Tittar vi på detta året gör sig artisten nu redo för en debut-EP, samt att erövra ny mark på pop-scenen. Med en fallenhet för lyrik och poesi fångar Beren Olivia ögonblick från hur det är att vara ung och tampas med att navigera sig runt i denna värld. 

Om nya singeln säger artisten följande: 

”Alla har någon gång förföljt sitt ex online. De har hittat någon ny och mot din bättre bedömning gör du jämförelser mellan dig själv och deras nya partner. Is That What You Like Now handlar om att se den nya personen som din fullständiga motsats, ner till de minsta detaljerna – ”Jag ser att du går vidare från bruna till blå ögon. Jag antar att du gillar blondiner som inte är som jag.”

Ni hör Is That What You Like Now här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011