Efter debutsingeln Jingel Bells är nu brittiska Roleplay tillbaka med My Sun som för tankarna till 90-talet och Madonna. Här får vi vackert lyxiga stämmor med atmosfäriska syntar och filmiskt stråkarrangemang. Blandningen mellan organiska instrument och elektronisk produktion skapar ett glittrande ljudlandskap som nästintill är hypnotiskt. 

Följ på Apple Music

Såhär säger artisten själv om låten: 

My Sun förkroppsligar extasen att återförenas med en förlorad kärlek. Jag, som många andra, kände mig väldigt isolerad under 2020 och att skriva låtar var mitt sätt att hantera den ensamheten. Jag tror att musik har en så enorm kraft att påverka vårt humör, så genom att drömma stort och skapa något hoppfullt, förblev jag frisk.”

I nya singeln My Sun skapar Roleplay en rent av nostalgisk låt som även någonstans i produktionen för tankarna till Roxette i mitt huvud. Från det att låten börjar flyter jag bara med i den ljudmatta av behag som möter mig. Ni hör My Sun här nedan. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011