Omgiven av de bländande ljusen från Hollywood strövar nu den smått mystiskt blåögda cowboyen med blont hår och brett leende över Iowas öppna fält. I nya singeln Blue Denim Jeans hör vi Conner Reid beskriva en stormig kärleksaffär som förändrade hans liv. Här flirtas det vilt med genrer och vi får en låt som rör sig mellan pop, R&B och country. 

Apple Music Svensk Pop

Såhär säger artisten om Blue Denim Jeans

Blue Denim Jeans handlar om ung kärlek och ett lyckligt tillstånd och ignorera alla röda flaggor. Det handlar om min första kärlek som jag träffade när jag flyttade till LA från Iowa. Närhelst han hade på sig sina blå jeansjeans påminde det mig alltid om hur galet kär jag var i honom. Vi hade en passionerad och äventyrlig kärleksaffär som förändrade mitt liv och som jag aldrig kommer att ångra, även om vi inte är tillsammans längre.”

I sin musik vill artisten att alla ska känna sig inkluderade och förhoppningsvis även agera en röst för individer att vara sitt autentiska jag. Uppvuxen i en liten stad där musik nästintill inte existerade packade han som 18-åring sina väskor och flyttade till Los Angelse. Där handplockades han senare till pojk-bandet Citizen Four som visade sig vara en enorm framgång. Men efter bandets splittrande kände Conner att han ville pröva vingarna själv. Genom att då omfamna sina country-rötter skapade han ett unikt sound som är i samklang med både denna han är och vill vara. 

Låt Conner Reids falsett-stämma guida dig igenom nya singeln Blue Denim Jeans. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.