En låt som från början ratades och skulle kastas i soporna ges nu ut som lead-singel från ett album. Det får man ändå kalla en solskenshistoria! I mitt tycke är det oftast låtarna som till en början är svåra att ta till sig de som efter några lyssningar är allra starkast. Och som om låten Give me the Power inte vore tillräckligt släpper även The Nordic Act en tillhörande video. 

Nordiska Favoriter

Hur är låten då? Spännande och bär definitivt på ett unikt uttryck som jag tror The Nordic Act har mycket att vinna på. Det är futuristiskt och synt-inspirerat och vi guidas in i ett landskap av elektronisk perfektion. 

Duon The Nordic Act består av keyboardisten Andreas Andreasson och sångerskan Linnéa Törnqvist. Tillsammans skapar de en explosiva duo av melodisk synt-pop som flirtar med 80-talet och hämtar textinspiration från det dagliga livet. 

Singeln Give me the Power hör ni här i bloggen! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.