En låt som från början ratades och skulle kastas i soporna ges nu ut som lead-singel från ett album. Det får man ändå kalla en solskenshistoria! I mitt tycke är det oftast låtarna som till en början är svåra att ta till sig de som efter några lyssningar är allra starkast. Och som om låten Give me the Power inte vore tillräckligt släpper även The Nordic Act en tillhörande video. 

POPMUZIK SUMMER

Hur är låten då? Spännande och bär definitivt på ett unikt uttryck som jag tror The Nordic Act har mycket att vinna på. Det är futuristiskt och synt-inspirerat och vi guidas in i ett landskap av elektronisk perfektion. 

Duon The Nordic Act består av keyboardisten Andreas Andreasson och sångerskan Linnéa Törnqvist. Tillsammans skapar de en explosiva duo av melodisk synt-pop som flirtar med 80-talet och hämtar textinspiration från det dagliga livet. 

Singeln Give me the Power hör ni här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011