Amerikanska bandet Honestly ger oss drömsk indiepop som både bär på elektroniska inslag och organiska trummor. Singeln < Lovers är en extra spår från debut-albumet Inside You’re Eyes Without You Beside Me och kompletterar definitivt den snygga ljudbild som bandet presenterade på plattan.

Själva låten talar om en intensiv och kärleksfylld relation där båda parterna dyker in med huvudet före utan att riktigt veta vad för typ av förhållande de har. Passionen och dragningskraften gentemot varandra är helt enkelt för stor för att inte vara tillsammans, så krasst uttryckt är de mer än vänner med inte riktigt ett kärlekspar. 

Med utgångspunkt från östkusten i USA levererar detta band en bladning av elektronisk element, 00-talets R&B, 90-talets emo-rock och new wave inspirerat av 80-tal. Deras texter är inspirerade av brusten kärlek, relationen och berättelser ur ungdomen. Ny singeln < Lovers imponerar starkt med sin perfekta avvägning mellan elektronisk pop och rock-element. Ni hör låten här i bloggen!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.