Det är något med danskar och funkig pop som går som handen i handsken. Många popakter i grannlandet drar gärna åt det funkiga hållet där soul och pop blandas ihop till lättsamma och oftast upplyftande låtar.

Morning lights med Victor Sebastian är inget undantag. Discostråkar, funkiga gitarrer och en smittsam melodi gör låten till något av ett lyckopiller för att sparka igång dagen till. Låten är skriven av sångaren tillsammans med David Rosing-Schow som även hjälpt till med produktionen.

Sångaren berättar för bloggen:

Morning lights handlar om den ögonblickliga förälskelsen och den pillemariska gnista som du kan skymta i någons ögon. Det handlar om att ha kul, känna det mer intensivt än någonsin, och att uppleva det med någon speciell. Livet är evigt i det ögonblicket, och det ögonblicket kommer så småningom att bli hur du minns hela din ungdom. Jag tror att när vi återvänder tillbaka från denna nedstängning kommer det att finnas en situation som 1920-talet, vilket bokstavligt talat betyder att vi kommer att uppleva det glada 2020-talet. Det är kärnan i Morning lights – låt oss bara ha kul!”

Vem är Victor Sebastian då?
Han debuterade i början av 2021 med den synthwave-doftande singeln Screaming your name, där sångaren fick oss att dansa till ett härligt 80-talsbeat. Vid sidan av sången är Victor även skådespelare och kan bland annat ses som karaktären Carl i serien Flush som streamas på TV2 Play i Danmark. Under året kommer Victor även släppa fler singlar, så detta är bara toppen på isberget som det heter.

Men som sagt, här kan du låta Victor boosta din dag med singeln Morning lights.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply