Det är något med danskar och funkig pop som går som handen i handsken. Många popakter i grannlandet drar gärna åt det funkiga hållet där soul och pop blandas ihop till lättsamma och oftast upplyftande låtar.

Nordiska Favoriter

Morning lights med Victor Sebastian är inget undantag. Discostråkar, funkiga gitarrer och en smittsam melodi gör låten till något av ett lyckopiller för att sparka igång dagen till. Låten är skriven av sångaren tillsammans med David Rosing-Schow som även hjälpt till med produktionen.

Sångaren berättar för bloggen:

Morning lights handlar om den ögonblickliga förälskelsen och den pillemariska gnista som du kan skymta i någons ögon. Det handlar om att ha kul, känna det mer intensivt än någonsin, och att uppleva det med någon speciell. Livet är evigt i det ögonblicket, och det ögonblicket kommer så småningom att bli hur du minns hela din ungdom. Jag tror att när vi återvänder tillbaka från denna nedstängning kommer det att finnas en situation som 1920-talet, vilket bokstavligt talat betyder att vi kommer att uppleva det glada 2020-talet. Det är kärnan i Morning lights – låt oss bara ha kul!”

Vem är Victor Sebastian då?
Han debuterade i början av 2021 med den synthwave-doftande singeln Screaming your name, där sångaren fick oss att dansa till ett härligt 80-talsbeat. Vid sidan av sången är Victor även skådespelare och kan bland annat ses som karaktären Carl i serien Flush som streamas på TV2 Play i Danmark. Under året kommer Victor även släppa fler singlar, så detta är bara toppen på isberget som det heter.

Men som sagt, här kan du låta Victor boosta din dag med singeln Morning lights.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011