Arpeggiatorn jobbar på högvarv när den djupa synt-basen för oss igenom Brightlines nya singel Lonely. Här är det dans som är syftet och oj vad det svänger i ett högt tempo. Det är upplyftande, catchy och riktigt bra synt-pop. Introt påminner nästan lite om The Weeknds Blinding Lights med sin ljusa synt-slinga. Vad jag verkligen gillar med Lonely är att låten hela tiden driver framåt och att bandet valt att variera så många olika synt-texturer. Detta gör det både intressant och väldigt underhållande att lyssna på. Men trots en otroligt upplyftande och dans-vänlig produktion skildrar texten den samtid vi just nu lever i. Många av oss är ensamma och i behov av hopp om framtiden. Så genom Lonely vill bandet Brightline helt enkelt skänka en tanke till alla som lider av rådande pandemi och blivit avskärmade från umgänge.  

Nordiska Favoriter

Brightline utgår från Manchester, England och är ett indie-pop band som ämnar att ge oss feel good music med upptempo och starka refränger. Deras önskan är att lämna oss med ett leende på läpparna och skänka hopp och livet till världen. Ett budkspa som känns viktigare nu än någonsin. 

Ni hör den upplyftande och starka synt-pop singeln Lonely här i bloggen, och håll i er för det går fort från början till slut. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.