20-åriga Flo Fin imponerar starkt i nya singeln Read My Lips. Här är det upplyftande, 80-tals-doftande pop som är utgångspunkten och det är inget annat är medryckande och otroligt bra. Med en okomplicerad text om kärlek på 2010-talet är låten ett ljus och glädjepiller till den just nu relativt gråa vardagen. 

DOLBY ATMOS

Produktionen är lekfull och charmig med olika texturer av syntar, ett avslappnat beat och funky-basgång. Flo Finns röst passar perfekt in i detta musikaliska landskap, den är lika mjuk och behaglig som liten låtens vibe och bär dessutom på ett alldeles eget röst-ID. 

Med singeln Read My Lips inleder artisten ett år som lovar mycket musik och en önskan om att erövra pop-världen. Med tanke på hur bra det här låter tror jag definitivt att vi kommer höra mycket om Flo Fin framöver.

Den nya singeln Read My Lips hör ni här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011