20-åriga Flo Fin imponerar starkt i nya singeln Read My Lips. Här är det upplyftande, 80-tals-doftande pop som är utgångspunkten och det är inget annat är medryckande och otroligt bra. Med en okomplicerad text om kärlek på 2010-talet är låten ett ljus och glädjepiller till den just nu relativt gråa vardagen. 

Popmuzik in Dolby Atmos

Produktionen är lekfull och charmig med olika texturer av syntar, ett avslappnat beat och funky-basgång. Flo Finns röst passar perfekt in i detta musikaliska landskap, den är lika mjuk och behaglig som liten låtens vibe och bär dessutom på ett alldeles eget röst-ID. 

Med singeln Read My Lips inleder artisten ett år som lovar mycket musik och en önskan om att erövra pop-världen. Med tanke på hur bra det här låter tror jag definitivt att vi kommer höra mycket om Flo Fin framöver.

Den nya singeln Read My Lips hör ni här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.