Jag är tyvärr otroligt svag för basgångar, det finns inget som kan göra mig så exalterad som en snygg funky-bas, och i singeln Company lyckas definitivt OSQAR pricka alla rätt. Den avslappnade atmosfäriska sången mot slap-basen är allt jag behöver i livet. Här flirtar artisten med både elektronisk pop och disco, men rätt mängd av båda ingredienserna för att det ska bli perfekt avvägt. 

Singeln Company problematiserar det faktum att vi ibland gör saker i stunden som vi vet inte är det bästa för vår mentala hälsa. I just denna låten är det ”casual hook up” som används som exempel, eller i Svenska termer engångs-ligg, och de känslomässiga toppar- och dalarna som detta kan medföra.

Singeln är snyggt producerad med svulstiga syntar och slimmad basgång. Därtill är OSQARs röst som klippt och skuren för den här typen av musik. Denna Nya Zeeland baserade artist har tidigare spelat trummor i ett indie/rock band, men alltid haft ett intresse för elektronisk musik något som numera resulterat i artisten OSQAR. 

Artisten förbereder sig med nya singeln Company inför ett kommande album, men singeln den hör ni här!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.