Jag är tyvärr otroligt svag för basgångar, det finns inget som kan göra mig så exalterad som en snygg funky-bas, och i singeln Company lyckas definitivt OSQAR pricka alla rätt. Den avslappnade atmosfäriska sången mot slap-basen är allt jag behöver i livet. Här flirtar artisten med både elektronisk pop och disco, men rätt mängd av båda ingredienserna för att det ska bli perfekt avvägt. 

Popmuzik Popcast

Singeln Company problematiserar det faktum att vi ibland gör saker i stunden som vi vet inte är det bästa för vår mentala hälsa. I just denna låten är det ”casual hook up” som används som exempel, eller i Svenska termer engångs-ligg, och de känslomässiga toppar- och dalarna som detta kan medföra.

Singeln är snyggt producerad med svulstiga syntar och slimmad basgång. Därtill är OSQARs röst som klippt och skuren för den här typen av musik. Denna Nya Zeeland baserade artist har tidigare spelat trummor i ett indie/rock band, men alltid haft ett intresse för elektronisk musik något som numera resulterat i artisten OSQAR. 

Artisten förbereder sig med nya singeln Company inför ett kommande album, men singeln den hör ni här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.