Jag är tyvärr otroligt svag för basgångar, det finns inget som kan göra mig så exalterad som en snygg funky-bas, och i singeln Company lyckas definitivt OSQAR pricka alla rätt. Den avslappnade atmosfäriska sången mot slap-basen är allt jag behöver i livet. Här flirtar artisten med både elektronisk pop och disco, men rätt mängd av båda ingredienserna för att det ska bli perfekt avvägt. 

DOLBY ATMOS

Singeln Company problematiserar det faktum att vi ibland gör saker i stunden som vi vet inte är det bästa för vår mentala hälsa. I just denna låten är det ”casual hook up” som används som exempel, eller i Svenska termer engångs-ligg, och de känslomässiga toppar- och dalarna som detta kan medföra.

Singeln är snyggt producerad med svulstiga syntar och slimmad basgång. Därtill är OSQARs röst som klippt och skuren för den här typen av musik. Denna Nya Zeeland baserade artist har tidigare spelat trummor i ett indie/rock band, men alltid haft ett intresse för elektronisk musik något som numera resulterat i artisten OSQAR. 

Artisten förbereder sig med nya singeln Company inför ett kommande album, men singeln den hör ni här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011