Popmuzik-skribenten Sebastian Södergren släpper idag singeln Pain under sitt artistnamn Astian. Det blir sångarens fjärde singel, men också den första som helt oberoende artist efter att ha legat på skivbolag med de tre först låtarna.

Svensk Pop

Låten spelades in redan 2019 med släpptes aldrig, trots att det är en av Astians favoritlåtar av de han gjort. I slutet av förra året beslutade Astian att han skulle göra om låten med ny sång och uppdaterat produktion, allt för att resultatet skulle bli värdig Astians egna vision om låten, samt att han också ville ta steget ut som oberoende artist med att kunna visa upp en stark låt.

Här bjuder sångaren oss på läcker R&B-pop där produktionen sticker ut med cembalon som spelas till beatet. Samtidigt ligger en skön svärta över produktionen som gör låten extra intressant. Helt klart ett steg upp i produktion och arrangemang för sångaren.

Om låten berättar Astian för bloggen:

”På ytan är Pain en låt om ett infekterat kärleksförhållande. Men för mig handlar låten om det hat- / kärleksförhållande jag känt för att skapa musik under några år nu. Låten är ett utlopp för mig att skriva bort all ångest och smärta. Även om den här låten handlar mycket om mitt förflutna, speglar den min framtid, och jag börjar på ett nytt kapitel med släppet av denna singel.”

Extra plus för omslaget som är fotat på samma ställe där Max von Sydow mötte döden i filmen Det Sjunde Inseglet. Istället för att behöva spela schack med döden, hoppas jag Astian nu möter sina nya och gamla fans med singeln Pain.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.