Men en soulig-röst, upplyftande produktion och text om att vara lycklig i en ny relation levererar Charlotte Leigh en glittrande groovy single med This Time Around. Singeln är rakt igenom gitarr-driven med refränger som plockar in elektriska syntar och vackra stämmor. Om det är något som framhåll i denna produktion är det Charlottes vackra kraftfulla stämma som agerar nästintill som en ledstjärna.

Popmuzik Podcast

Med en bred musikalisk brakgrund plockar den här Amerikanska sångerskan in influenser från soul, country, pop och RnB. Som barn sjöng Charlotte även i kyrkans körer och har således även ett visst mått av gospelmusik hon inspireras av. Med en konstant önskan om att skapa ny musik och utforska sig själv och sitt eget sound, kan vi vänta oss mer musik inom en snar framtid från denna sångerska. Men för nu lyssnar vi till glädjepillret This Time Around. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011