Som hämtat ur en filmisk scen eller en fabel ger oss Jordan Laser oss den nya singel Slow Motion. Undra vad det är som gör att jag blir så intresserad av denna artists otroligt rena klara stämma. Efter att ha lyssnat på låten tre gånger kanske jag ändå måste säga att det finns en rå känsla och mystik som är svårfunnen idag. Oavsett lyckas Jordan Laser fånga min uppmärksamhet från första till sista stund i denna singel. Valet av toner i låtens top-line för mina tankar till episka stormakter och vågar jag säga att det känns nästintill fornnordiskt och sagolikt. 

Nordiska Favoriter

Låten Slow Motion är snyggt avskalad med precis rätt mängd stämningshöjande effekter för att hålla oss lyssnare underhållna genom hela lyssningen. Inspelad i artistens vardagsrum och studio i Sydney försöker Slow Motion fånga känslan av att få tillbaka en kärleksrelation som kommit och nu gått. Men låten ställer sig även frågande till om kärleken faktiskt var på riktigt eller betydde något. 

Ni hör denna förtrollande singel här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.