Bakom artistnamnet Last Motion Picture hittar vi Andy James från Yorkshire i Storbritannien. Med inspiration från akter som The Cure, Imogen Heap och Bon Iver levererar artisten alt-pop med en filmisk känsla. Debuterade gjorde artisten med en cover av Kate Bush klassiker Running up that hill tidigare i somras och med Your heart is a stranger’s house får vi artistens debutsingel i form av egenskriven låt.

Popmuzik Popcast

Your heart is a stranger’s house handlar om att växa isär från någon som en gång var en nära. Hur man sakta men säkert blir främlingar. Något som händer många, speciellt inom förhållanden, men också vänner.

Produktionen har en viss känsla av nostalgi över sig, med ekande gitarrer och mjuka synthar. Det är elegant och varm pop som jag så ofta går igång på.
Just nu arbetar Last Motion Picture på ett debutalbum tillsammans med producenterna Andy Hawkins och Dom Bennison, så vi lär inte ha hört det sista av artisten.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.