Bakom artistnamnet Last Motion Picture hittar vi Andy James från Yorkshire i Storbritannien. Med inspiration från akter som The Cure, Imogen Heap och Bon Iver levererar artisten alt-pop med en filmisk känsla. Debuterade gjorde artisten med en cover av Kate Bush klassiker Running up that hill tidigare i somras och med Your heart is a stranger’s house får vi artistens debutsingel i form av egenskriven låt.

Följ på Apple Music

Your heart is a stranger’s house handlar om att växa isär från någon som en gång var en nära. Hur man sakta men säkert blir främlingar. Något som händer många, speciellt inom förhållanden, men också vänner.

Produktionen har en viss känsla av nostalgi över sig, med ekande gitarrer och mjuka synthar. Det är elegant och varm pop som jag så ofta går igång på.
Just nu arbetar Last Motion Picture på ett debutalbum tillsammans med producenterna Andy Hawkins och Dom Bennison, så vi lär inte ha hört det sista av artisten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011