Kan man säga att en låt är mumsig? Ungefär som när Homer Simpson gör sitt mmm…. med dräggel i mungipan. Kanske inte ändå vid närmare eftertanke, men ibland är pop-musik bara så jäkla härlig! Okomplicerat, medryckande och glittrande. Kanske sätter jag till och med huvudet på spiken med det här påståendet, då jag kan tycka att kommersiell popmusik ska vara precis på det sättet jag beskrev. Sophia Gripari levererar i alla fall grymt bra pop i sin singel DLS. Där hon rakt upp och ner ber en kille att dra, för hon är alldeles för bra för att vara hans side-kick. Singeln är startskottet på en större satsning från artisten där DLS är första smakprovet på kommande låtar. Rolig side-note är att artisten blivit så pass inspirerad av sin egen låt att hon gör en hel klädkollektion som baseras på den. 

Skicka in din musik

Singeln DLS är medryckande och funky med rätt mängd attityd och synt-element för att flirta med både 80-tal och nutid. Sophia Gripari är en nu mera USA-bosatt engelskman som fann kärleken för elektroniskt driven musik relativt nyligen. Uppvuxen med en mer klassisk bakgrund var det inte förrän artisten började experimentera med elektroniska instrument och mer R&B-aktiga beats som hon fann sin egna plats musikalsikt. Extra viktigt för Sophia är synt-ljud och slagkraftiga men känslomässigt förankrade låttexter. 

Vi ser med spänning på kommande releaser och lyssnar till den lysande singeln DLS så länge.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011