Kan man säga att en låt är mumsig? Ungefär som när Homer Simpson gör sitt mmm…. med dräggel i mungipan. Kanske inte ändå vid närmare eftertanke, men ibland är pop-musik bara så jäkla härlig! Okomplicerat, medryckande och glittrande. Kanske sätter jag till och med huvudet på spiken med det här påståendet, då jag kan tycka att kommersiell popmusik ska vara precis på det sättet jag beskrev. Sophia Gripari levererar i alla fall grymt bra pop i sin singel DLS. Där hon rakt upp och ner ber en kille att dra, för hon är alldeles för bra för att vara hans side-kick. Singeln är startskottet på en större satsning från artisten där DLS är första smakprovet på kommande låtar. Rolig side-note är att artisten blivit så pass inspirerad av sin egen låt att hon gör en hel klädkollektion som baseras på den. 

Nordiska Favoriter

Singeln DLS är medryckande och funky med rätt mängd attityd och synt-element för att flirta med både 80-tal och nutid. Sophia Gripari är en nu mera USA-bosatt engelskman som fann kärleken för elektroniskt driven musik relativt nyligen. Uppvuxen med en mer klassisk bakgrund var det inte förrän artisten började experimentera med elektroniska instrument och mer R&B-aktiga beats som hon fann sin egna plats musikalsikt. Extra viktigt för Sophia är synt-ljud och slagkraftiga men känslomässigt förankrade låttexter. 

Vi ser med spänning på kommande releaser och lyssnar till den lysande singeln DLS så länge.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.